Voor een mooie tuin waarin van alles te beleven is!
  

Workshop Planten vermeerderen

Tijdens deze workshop laat ik je zien hoe je eenvoudig en goedkoop planten kunt vermeerderen door wortelstek en je gaat hiermee ook zelf aan de slag. We werken met een kleine groep waarin voldoende aandacht is voor iedereen. Na afloop ga je met een flinke verzameling stekken en een massa nieuwe kennis weer naar huis. De meeste planten die we vermeerderen zijn nectarplanten en bovendien onbespoten. Daarmee maak je dus ook de bijen en vlinders in je tuin blij. 

Deze workshop geef ik in de maanden maart en april. Duur van de workshop 2 uur. Prijs: € 40,00 p.p.                
Workshop Tuinkruiden voor eigen gebruik

Wie wil eten uit eigen tuin heeft helaas niet altijd de ruimte om groenten te telen. Maar in elke tuin is er wel een plekje te vinden om kruiden op te kweken. Kruiden kun je gebruiken als smaakmakers in het eten, voor het maken van thee, maar ze zijn ook al heerlijk om zo in het langslopen aan te ruiken.  

Tijdens deze workshop leer je een aantal tuinkruiden kennen en vertel ik wat je er zoal mee kunt doen. We gaan natuurlijk ook ruiken en proeven.  Aan het eind van de middag krijg je een aantal stekken mee naar huis om thuis op te kweken.

Deze workshop geef ik in de maanden juli en augustus. Duur 2 uur, Prijs: 30 euro p.p.


Beide workshops geef ik in mijn eigen tuin. Op dit moment zijn de data van de volgende workshops nog niet bekend. Maar heb je interesse, laat het me dan weten. Ga hiervoor naar de contactpagina.   

 


 .