Voor een mooie tuin waarin van alles te beleven is!
  

Ik ben Cecile Kuipers. Sinds 2006 jaar ben ik gediplomeerd hovenier en tuinontwerper, maar al meer dan 35 jaar tuinier ik met veel plezier en enthousiasme. Onze tuin in Nieuwegein is mijn 7e tuin:  een heerlijke, weelderige tuin vol bloeiende planten, groenten en fruit, met volop voedsel en schuilplekken voor allerlei tuinbeestjes.  

Mijn vriend  en ik - en natuurlijk niet te vergeten ook onze hond - zijn als het even kan buiten in de tuin te vinden en genieten er volop van alles wat er te beleven is. 

 

Ik werk bij het AVVN*  als groenvoorlichter en redacteur van het tijdschrift De Tuinliefhebber.            Als IVN*-natuurgids verzorg ik in Nieuwegein jaarlijks met enkele andere IVN-ers de cursus Tuinreservaten. Eveneens via het IVN ben ik betrokken bij (het natuurbeheer van) buurtuin Cirkeltje Rond in de wijk Fokkesteeg, Nieuwegein. 

Ik vind het fijn om mijn kennis en ervaring op gebied van tuinieren en natuur met anderen te delen en zo bij te dragen aan een mooiere, groenere en milieuvriendelijkere woonomgeving.

 

 

 

AVVN: de landelijke organisatie voor hobbytuinders -  zie www.avvn.nl

IVN: instituut voor natuureducatie en duurzaamheid - zie www.ivn.nl/afdeling/nieuwegein-ijsselstein-eo